TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star 2024'ün yeni bölüm fragmanı ağızları açık bıraktı. Sema ve Pınar gece yarısı birbirine girdi. Tekmeli tokatlı kavgada, Sema'nın gözü morardı. Şimdi akıllarda tek bir soru var: Sema ile Pınar diskalifiye mi edilecek?

SURVIVOR'UN YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÇOK BOMBA

 Survivor'da Pınar'ın önceki yarışmalardan birinde Sema'ya "lohusa kadın gibisin" demesi ortalığı karıştırmıştı. Bu kavganın gerilimi büyüdü ve bir gece yarısı ortalık karıştı. Sema'nın Pınar'ı ayağıyla tekmelemesi sonrası ortalık karıştı, fragmanda gösterilen görüntüler ağızları açık bıraktı. Konsey'de ise Sema'nın gözündeki morluk dikkat çekerken Pınar ise ne durumda gösterilmedi. Nefise konseyde "Pınar sanıp hepimize tekme yumruk savruldu" dedi. Atakan ise "Ağır bir tahrik vardı Pınar'a" dedi.

ACUN ILICALI ŞOKE OLDU

Acun Ilıcalı ise Sema'ya "Biz yaşadıklarımıza şok geçirdik" dedi. Sosyal medyada da Pınar'ın ağır tahrikte bulunduğunu konuşulurken Sema'ya uzun süredir yapılan zorbalığın bir noktada patladığı söylendi. Seyirciler Pınar ve Sema olarak ikiye bölündü.

Editör: Meltem Kaya Sapmaz