Survivor All Star 2024'ün 38. bölümünde yarışmacılar arasında yaşanan tartışmalar ve kavgalar izleyenleri meraklandırdı. Yarışmacıların ada konseyinde ve oyun alanında kavgalar sonrası gözler verilecek cezaya çevrilmişti.

OGEDAY İLE HAKAN HATİPOĞLU ARASINDA GERGİNLİK

Ogeday'ın bir şişeyi nehre fırlatmasının ardından Hakan'a dönerek "Al bu şişeyi de attım Survivor Panorama'da anlatırsın" demesiyle olaylar iyice karışmıştı. Hakan'ın bu sözlere "Terbiyesizlik yapma" diyerek tepki göstermesi, ardından Ogeday'ın çılgına dönmesine neden oldu.

YARIŞMACILAR ZOR SAKİNLEŞTİRDİ

Birkaç yarışmacının zor sakinleştirdiği Ogeday, sinirlerine hakim olmakta zorlanırken, gecenin sonunda üç büyük kavga yaşandı. 

OGEDAY VE HAKAN DİSKALİFİYE Mİ EDİLDİ?

Yaşanan kavgalar sonrası Ogeday ve Hakan Hatipoğlu'na verilecek cezalar merak ediliyordu. Bugün toplanan konseyde yarışmacılara ne ceza verileceği sorusu yanıt buldu. Acun Ilıcalı, ada konseyi toplantısında yaptığı açıklamada, fiziksel temaslarından dolayı iki yarışmacıya da 2 ödülden men cezası verdi. 

SEMA VE BOZOK'A DA 2 ÖDÜLDEN MEN

Acun Ilıcalı, Sema'ya o günkü kavga nedeniyle, Bozok'a ise hakaretleri nedeniyle 2'şer ödülden men cezası verildiğini açıkladı.
 

Editör: Sinan Turp