31 Mart seçimleri sonrası belediye başkanlık görevine Şakir Yücel Karaman'dan devralan Dr. Bünyamin Demir, başkan yardımcısı görevine Tahir Ergül’ü atadı.

TAHİR ERGÜL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Tahir Ergül, 1979 yılında Safranbolu'da doğmuştur. 44 yaşındaki Tahir Ergül ilkokul eğitimini Gaziantep'te tamamlamış ve orta ile lise eğitimini Kastamonu'da almıştır. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan Ergül, ayrıca Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi programını tamamlamıştır.

tahir ergül 1

Yaklaşık 10 yıl boyunca uluslararası finans kuruluşlarında hukuk ve hesap araştırma alanlarında yöneticilik yapmıştır. İstanbul Vakfı'nda Gençlik Eğitim Koordinatörlüğü Yardımcılığı görevinde bulunduğu dönemde, manevi evlat projesini hayata geçiren ekibin başında yer almıştır. Aynı zamanda doğa sporlarına ilgi duyan Tahir Ergül, uzun yıllar uzak doğu sporlarında kendini yetiştirmiştir.

Tahir Ergül, Güngören Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Sporcu kimliğiyle de tanınan Ergül, doğa sporlarını aktif olarak yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Editör: Zeynep Baş