Ekran Haber'in özel haberine göre; Geçtiğimiz günlerde yaşanan olay, herkesi şoke etti. İstanbul'da geç saatlerde taksiye binen kadın, takside önce kız arkadaşı ile tartışmaya başladı.  Tartıştığı kız arkadaşı taksiden inince öfkelenen kadın, taksi şoförüne küfür etti, camı yumrukladı. Taksicinin kendisini bilerek farklı yollara sürüklediğini iddia eden kız, "sana buraya kim gir dedi? Anan mı dedi sana" dedi. 

"CÜZDANIMI UNUTTUM" DEDİ

Taksici tarafından kayıt altına alınan o anlarda kadının, "cüzdanımı unuttum neyse boşver" dediği görüldü. Alkollü olduğu iddia edilen kadın ineceği adrese gelince ise 520 lira ödemesi gerekirken 422 lira verdi. Bunun üzerine taksici "100 lira da bahşiş yazmışsınız" dedi. "Ben öyle bir şey yazmadım" diyen kadın elinde olan bir miktar parayı adamın yanına fırlatan kadın taksiden inmek istedi. Fakat çocuk kilidi olan kapıdan inmeye çalışıp da inemeyince “Beni burada kilitli tutuyorlar” diye bağırdı.

TAKSİCİNİN SABRI 'HELAL OLSUN' DEDİRTTİ

Müşterisinin inemediğini fark eden taksi şoförü, "orada çocuk kilidi var sağdan inmelisiniz" diyerek ikaz etti. Sabrıyla hayrete düşüren taksi şoförü, daha sonra müşteriden şikayetçi oldu. 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu