CHP Genel Merkezi'ne başlattığı yürüyüşle ilgili açıklamalar yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, tv100 canlı yayınına katıldı. Moderatörlüğünü Erdoğan Aktaş'ın yaptığı programda tansiyon bir anda yükseldi. Başkan Özcan'ın kullandığı ifadelere "ölçüsüz" değerlendirmesi yapan hukukçu Rezan Epözdemir ile Tanju Özcan arasında tartışma yaşandı

ÖZCAN'IN 'TELEFONLARINA DÖNÜŞ YAPILMADIĞI' İDDİASI

Programda konuşan ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 1,5 yıldır telefonlarına dönüş yapmadığını belirten Özcan, dikkat çeken ifadeler kullandı. Özcan "CHP Genel Merkezi'ne alınmazsam orada toplanan kalabalıkla birlikte basın açıklamasını yapıp, oradan ayrılırım. İçeri alırlarsa da 'sen niye bu kadar mesafeyi yürüdün?' derlerse düşüncelerimi net bir şekilde kendileriyle paylaşırım. İçeri alacaklarını sanmıyorum" diye konuştu.

'ÖZTRAK AKLINCA KÜÇÜMSÜYOR'

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'a da tepki gösteren Özcan, "Öztrak 'ateş olsa cürmü kadar yer yakar' demiş, aklınca küçümsüyor. Halkım deyimiyle söylüyorum; şu anda genel merkezde 3,5 atıyorlar. Sayın Genel Başkan tatilde, MYK yöneticileri bu yürüyüş acaba nasıl sona erecek, dip dalgası ne kadar büyük bunun derdindeler" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, söz konusu canlı yayına Özcan ile hukukçu Dr. Rezan Epözdemir arasındaki tartışma damga vurdu.

'BANA 'HADDİNİZİ AŞTINIZ' DİYEMEZSİNİ'

Özcan'ın 'Haddini aştı' çıkışına çok sert tepki gösteren Epözdemir, "Sayın Özcan siz bana 'haddinizi aştınız' diyemezsiniz. Karşınızda başka insanlar yok. Bana bunu söyleyemezsiniz. Haddinizi bilin" dedi. Programın moderatörü Erdoğan Aktaş, güçlükle araya girebildi.

Editör: Site Yönetim