Tarım ve Orman Bakanlığı 7 bin 158 personel alacak! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlığa personel alımı yapılacağını açıkladı.

Tarım-ve-Orman-Bakanlığı-Personel-Alımı-Ne-Zaman-7-Bin-158-Personel-Alımı-7

Bu hamlenin bakanlık bünyesindeki eksik kadroları tamamlama ve daha etkin bir hizmet sunma amacını taşıdığını vurgulayan Yumaklı, bakanlığa 7 bin 158 personel alımı yapılacağını duyurdu.

Tarım-ve-Orman-Bakanlığı-Personel-Alımı-Ne-Zaman-7-Bin-158-Personel-Alımı

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı Açıkladı

TBMM Genel Kurulu kapsamında devam eden bütçe görüşmelerinde yapılan açıklamada, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bütçelerini kabul ettiği bilgisi paylaşıldı.

Tarım-ve-Orman-Bakanlığı-Personel-Alımı-Ne-Zaman-7-Bin-158-Personel-Alımı-3

Bakan Yumaklı, bu süreçte sunum yaparak bakanlığının hedefleri, projeleri ve personel alımı konusundaki detayları paylaştı.

Bakanlığa 7 Bin 158 Personel Alınacak

Tarım-ve-Orman-Bakanlığı-Personel-Alımı-Ne-Zaman-7-Bin-158-Personel-Alımı-5

Türkiye genelinde Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesine 7 bin 158 yeni personel alımı yapılacağını duyuran Yumaklı, bu kapsamda 982 ziraat mühendisi, 1422 mühendis, veteriner hekim, destek personeli, büro personeli, tarım işçisi ve diğer unvanlarda toplamda 5 bin 736 personelin alımının gerçekleştirileceğini belirtti.

Tarım-ve-Orman-Bakanlığı-Personel-Alımı-Ne-Zaman-7-Bin-158-Personel-Alımı-1

Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman?

Tarım-ve-Orman-Bakanlığı-Personel-Alımı-Ne-Zaman-7-Bin-158-Personel-Alımı-4

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı personel alımını ilişkin tarih ve ayrıntıları henüz açıklamadı. Açıklamanın bakanlığın resmi internet sitesinden yapılması bekleniyor.

Editör: Nurseli Fırat