Bir sabah cinayet faili olarak uyanan Rıza'yı oğlu Umut'un kurtarma mücadelesini anlatan ve Ozan Güven'in canlandırdığı Avukat Harun'a teklifte bulunmasını konu eden Taş Kağıt Makas dizisinin 2. bölümünün fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu bir bölüm bekleyen seyirci Taş Kağıt Makas dizisinin 1. bölüm özetini de merak ediyor. Taş Kağıt Makas dizisinin 1. bölümünde neler oldu? Taş Kağıt Makas dizisinin 2. bölüm fragmanı izle.

TAŞ KAĞIT MAKAS 1. BÖLÜM ÖZETİ

Umut ve Rıza, kendi küçük dünyalarında yaşayıp giden baba oğuldur. Bir plazada temizlik işçisi olarak çalışan Rıza, kendini oğlu Umut’a adar. Sıradan bir hayatı olan Umut’un, sıradan olmayan bir hastalığı vardır: Hipertimezi…

Tas Kagit Makas 2Bolum Kanald 3

Çocukluğundan beri Hipertimezi’yle yaşamayı öğrenen Umut, hayatı boyunca gördüğü, duyduğu hiçbir şeyi unutmaz. Bu özelliği bazen mucizeye, bazen felakete dönüşebilir. Umut, bir sabah hayatını alt üst eden güne uyanır. Babası Rıza bir cinayetin faili olarak gözaltına alınır. Üstelik Rıza, o geceye dair hiçbir şey hatırlayamaz. Umut ve Rıza, bir anda kendilerini bir cehennemin içinde bulurlar.

Tas Kagit Makas 2Bolum Kanald 2

TAŞ KAĞIT MAKAS 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Umut, babasını savunması için Harun'a teklifte bulunuyor! Umut, babasını kurtarmak için çırpınmaktadır. Avukat sıkıntısı yüzünden ne yapacağını şaşıran Umut, Harun'u buluyor. Harun, kirli ve zengin kişilerin avukatı olarak tanınmasından dolayı Umut için riskli bir kişidir. Harun, karmaşık bir dava olduğunu gördüğü olayı kabullenir. Umut ile cezaevindeki babasını görmeye giden Harun, olayı anlamak için Rıza'ya sorduğu sorunun yanıtı karşısında büyük şaşkınlık yaşar.

TAŞ KAĞIT MAKAS 2. BÖLÜM FRAGMAN İZLE

Editör: Halide Tonga