TCDD (Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları) İşletmesi Genel Müdürlüğünün, 20’si gemi yükleme işçisi, 42’si tren teşkil işçisi olmak üzere, İŞKUR üzerinden 62 işçi alımı yapacağı bildirildi.

TCDD (Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları) İşletmesi Genel Müdürlüğünün işçi alımı ile ilgili ilanı Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yayımlandı.

20 gemi yükleme işçisinin İzmir Liman İşletme Müdürlüğünde, 42 tren teşkil işçisinin ise Afyonkarahisar, Bitlis, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Eskişehir, Hatay, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Malatya, Mersin, Muş, Niğde ve Sivas illerinde görev yapacağı bildirildi.

TCDD (Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları) İşletmesi Genel Müdürlüğünün 42 tren teşkil işçisi alımında KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) şartı aranacağı kaydedildi. 42 tren teşkil işçisi alımı için başvuru tarihlerine ve diğer detaylara Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nın (TCDD) resmi internet adresi olan "http://www.tcdd.gov.tr/" içindeki "duyurular" sayfasında yayına girecek.

TCDD (Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları) İşletmesi Genel Müdürlüğünün Resmî Gazete’deki ilanına göre, 20 gemi yükleme işçisi alımı için Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) şartı istenmiyor. 20 gemi yükleme işçisi alımı için son başvuru tarihi ise 8 Aralık 2023. 20 gemi yükleme işçisi alımı ile ilgili tüm ayrıntılar da İŞKUR’un (Türkiye İş Kurumu) resmi internet sitesi üzerinden takip edilecek.

Editör: Mevlüt Peker