Tekirdağ'ın 100. Yıl Mahallesi'nde bulunan bir apartman dairesinde trajik bir olay yaşandı. Şirin ailesinden bir süre haber alamayan yakınları, endişelenerek polise haber verdi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, Cevat Kurtuluş Sokak'taki apartmana ulaştı. Kapıyı açan olmayınca çilingir yardımıyla içeri giren ekipler, evin içinde biri çocuk olmak üzere üç kişiyi hareketsiz yatarken buldu.

Tekirdag 3 Olu Silahla Vurulmus 07052024 Aa (2)

OLAY YERİNDEKİ İNCELEMELER

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, yerde hareketsiz yatan 5 yaşındaki Ali Emre Şirin, 35 yaşındaki Duygu Şirin ve 41 yaşındaki Şenol Şirin'in silahla vurulmuş olduklarını tespit etti. Üç kişinin cansız bedenleri, yapılan incelemelerin ardından Tekirdağ Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Tekirdag 3 Olu Silahla Vurulmus 07052024 Aa (1)

AİLE FACİASININ ARKASINDAKİ ACI GERÇEK

İlk incelemeler sonucu, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünde teknisyen olarak çalışan Şenol Şirin'in, eşi ve oğlunu tabanca ile vurduktan sonra intihar ettiği anlaşıldı. Bu korkunç olay, mahallede ve Şirin ailesinin yakın çevresinde büyük üzüntü ve şok yarattı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve olayın detaylarının araştırıldığını bildirdi.

Editör: Mevlüt Peker