Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy'de denetim ve operasyonlarda suçlulara geçit verilmedi.

'TORBACI'YA GÖZALTI

Süleymanpaşa ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesinde bir kişinin evinde uyuşturucu madde ticareti yaptığının tespiti üzerine, jandarma ekiplerince yapılan aramada; 10 gram bonzai, 8 adet sentetik hap xanax, 5 adet uyuşturucu içme aparatı, ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

YASA DIŞI EKİM YAPAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

Çorlu Önerler Mahallesinde bulunan kamu arazisine kenevir ekildiği tespiti üzerine harekete geçen jandarma ekipleri D.B. isimli şüphelinin bölgeye gelmesinin ardından suçüstü yaptı. 27 kök bakımı ve sulaması yapılmış kenevir bitkisi ele geçirildi, şahsın evinde kenevir tohumu öğütücü aparatı bulundu. Gözaltına alınan şüpheli ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

tekirdagda operasyon 12 agustos 2023 gorsel 1

İSTANBUL'DAN UYUŞTURUCU GETİRİRKEN YAKALANDILAR

Çerkezköy'de ise bir araç ile İstanbul'dan uyuşturucu madde getirileceği ihbarı üzerine jandarma ekipleri yapılan yol denetimi yaptı. Yol kontrolünde yakalanan A.G., M.B. ve F.Ö. isimli şahısların üzerlerinde ve kullandıkları araçta yapılan aramada; 56 gram metamfetamin ele geçirilmdi. Şüpheliler gözaltına alındı.

tekirdagda operasyon 12 agustos 2023 gorsel 3

ŞÜPHE ÇEKTİ, ÜZERİNDEN SİLAH ÇIKTI

Çerkezköy ilçesine bağlı Veliköy Mahallesi'nde ise devriye esnasında, şüpheli F.K. isimli şahsın yapılan üst aramasında; 1 adet 7,65 milimetre çapında ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör ve 1 adet 7,65 milimetre çapında fişek ele geçirildi. Şüpheli ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

tekirdagda operasyon 12 agustos 2023 gorsel 2

Editör: Site Yönetim