TikTok’ta paylaşılan bir video günün en çok tartışılan konusu oldu.  Ders esnasında kürsüdeki öğretmenin yanına gelen 2 öğrenci, son ses müzik açarak çılgınlar gibi dans etti. Bu anları sosyal medya platformunda yayınlayan öğrencilere tepkiler çığ gibi büyüyor.

SAYGISIZLIK DİZ BOYU!

Bir meslek lisesinde kaydedildiği belirtilen görüntülerde erkek öğrencilerin sınıfta ders anlatmaya çalışan öğretmenin karşısına geçerek yaptığı hareketler tepki çekti. Öğretmenin ders anlatmaya çalıştığı anlarda bu duruma engel olmaya çalışan öğrenciler ayağa kalkarak öğretmenin önünde dans etmeye başladı. Öğretmenin karşısında hem bağıran hem de sınıfın ortasında dans eden öğrencilerin bu anları kayıt altına alarak 'Usta okuldan atıldık' notuyla TikTok hesaplarında paylaştıkları ortaya çıktı.  O anlarda öğretmenin öğrencilerine karşı sakin kalmaya ve sabırlı olmaya çalıştığı görülürken öğrencilerin saygısız hareketlerine sosyal medyadan tepki yağdı.

Terbiyesizlik Diz Boyu Ogretmenin Karsisina Gecerek Dans Eden Ogrencilerin Videosuna Tepkiler 6

SOSYAL MEDYADA TEPKİ GÖRDÜ

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir görüntülerdeki öğrencilerin öğretmenlerine saygısızlık yaptığını söyleyerek duruma tepki gösterdi. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Nasıl bir saygısızlık bu" yorumunu yaptı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Öğretmenlere sabır diliyorum" yorumunu ekledi.

Terbiyesizlik Diz Boyu Ogretmenin Karsisina Gecerek Dans Eden Ogrencilerin Videosuna Tepkiler 5

DİSİPLİN SORUŞTURMASI BAŞLATILDI

Sosyal medyada yayılan ve tepki çeken görüntülerin ardından İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti. Öğretmene saygısızlık içeren görüntülerle ilgili, iki öğrenci hakkında disiplin soruşturması başlatıldı.

Editör: Hakan Mutlu