1988 yılında başlayan Terminatör serisinin baş karakteri Arnold Schwarzenegger, daha önce üç kez kalp rahatsızlığı nedeniyle ameliyat masasına yatmıştı. 76 yaşında olan Hollywood’ın efsanesi Schwarzenegger, kendisine geçtiğimiz hafta kalp pili takıldığını söyledi.

Arnold Schwarzenegger1

“ARTIK BİR METAL PARÇAYA SAHİBİM”

76 yaşındaki oyuncu, 'Terminatör' karakteri gibi artık bir metal parçaya sahip olduğunu ve spor salonuna ara vermesi gerekeceğini aktardı.

Arnold Schwarzenegger2

AORT KALP KAPAKÇIĞINI DEĞİŞTİRME AMELİYATI OLMUŞTU

Arnold Schwarzenegger, 1997'de doğuştan kusurlu olan aort kalp kapakçığını değiştirmek için elektif kalp ameliyatı geçirmişti. Ünlü oyuncu, 2019'da 'Terminator: Dark Fate' filmini çekmeden önce gözlerini hastanede açtığını ve ameliyatının iç kanamaya neden olduğunu söylemişti. "Uyandım ve doktorlar bana 'Bir hata yaptık, seni hemen ameliyata almak zorunda kaldık" açıklamasında bulunmuştu.

Hastalığına rağmen her defasında pozitif bir bakış açısı benimsediğini söyleyen Arnold Schwarzenegger, üç ay sonra altıncı 'Terminatör' filmini çektiğini ifade etmişti.

Arnold Schwarzeneggerhastane

KALBİNDEKİ SORUN GENETİK

Kalbindeki sorunun genetik olduğunu söyleyen Arnold Schwarzenegger’in, 2020'de hastane odasında çekildiği fotoğraf hafızalarda yerini tazeledi.
 

Editör: Kübra Şenal