Kahraman Türk askerinin, yiğit Mehmetçik'in nefesini ensesinde hisseden ve ölüm kâbuslarıyla yaşayan bölücü terör örgütü PKK teröristbaşı Murat Karayılan ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Teröristbaşı Murat Karayılan'ın annesi Hadle Karayılan'ın öldüğü bildirildi. Hadle Karayılan’ın ölüm haberi ise DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan tarafından duyuruldu.

Omer Ocalan D E M Parti 08012024 1

Bebek katili Abdullah Öcalan’ın yeğeni olan Ömer Öcalan, sosyal medya platformu X’teki @omerrocalan hesabından yaptığı paylaşımda, “Birecik Belediyesi meclis üyemiz Bozan Karayılan’ın annesi Hadle Karayılan vefat etmiştir. Sayın Karayılan ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

Murat Karayilan 08012024 6

Murat Karayilan 08012024 5

TERÖRİSTBAŞI MURAT KARAYILAN’I ANMADI

Ömer Öcalan paylaşımında Murat Karayılan'ı gizledi, ölüm bilgilendirmesini Birecik Belediyesi DEM Parti meclis üyesi Bozan Karayılan üzerinden yaptı.

Omer Ocalan D E M Parti 08012024 2

Murat Karayılan’ın annesi Hedle Karayılan’ın cenazesinin, Birecik ili Konak köyünde toprağa verileceği belirtilirken, Ömer Öcalan'ın paylaşımı sonrası DEM Partililer taziye mesajları paylaştı.

Omer Ocalan Tweet 08012024

ÖMER ÖCALAN’A TEPKİ

Sosyal medya paylaşımları bölücü terör örgütü PKK’ya destek ile dolu olan Murat Karayılan’a aynı platform üzerinden sert tepkiler geliyor. Sosyal medya kullanıcıları, Türk askerine kurşun sıkan bölücü terör örgütü PKK’yı ve mensubu teröristleri destekleyen birinin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çatısı altında olmaması gerektiğini belirtti. Bir kullanıcı, “El-Kaide’yi ve liderini ABD Kongresi’nde savunan bir senatör gören oldu mu?” diye sordu.

Hedle Karayilan 08012024

Editör: Mevlüt Peker