TRT 1 ekranlarında her pazar akşamı seyirci ile buluşan Teşkilat dizisinin bu hafta 95. bölümü yayınlandı. Teşkilat 95. bölümde Ömer Cihangir'i kurtarmak için gelen paralı askerlerin peşine düştü. Peki Teşkilat son bölümde neler oldu? Teşkilat 96. bölümü ne zaman? Teşkilat 96. bölüm fragman yayınlandı mı? Teşkilat 96. bölümde neler olacak?

TEŞKİLAT 95. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Teşkilat dizisinin 95. bölümünde, Ömer Cihangir'i kurtarmak için gelen paralı askerlerin peşine düştü. Ömer'in gayesi onları kimin gönderdiğini öğrenmek. Çetin, Ömer'in onun peşini bırakmayacağını anlar ve çok kötü köşeye sıkışmış durumda kalır. Cihangir annesi nedeniyle intikam ateşi ile yanarken karşısında Ömer'i bulur. Ömer, Cihangir'e yardımcı olmaya çalışır ve onun dönülmez hatalar yapmasını engellemeye çalışır.  Ekip hem kardeşini hem de şirketin paralarını kaybeden Anton'un izini sürer. Ömer, Anton'un çok daha acımasız hamleler yapacağının farkındadır.

Ömer ve ekibi, Kambur’un beklenmedik hamleleriyle karşı karşıya kalır. Ömer artık sadece ekibin değil sevdiklerinin de tehlikede olduğunu anlar. Çetin’in oyunlarından habersiz olan Neslihan, babasına yapılan saldırıyla iyice korkmuştur. Kardeşinden sonra bir de babasını kaybetmeyi göze alamaz. Ömer ile oynamaktan zevk alan Kambur’un amacıysa ani hamle yapmadan yavaşça onu çileden çıkarmaktır ama Ömer Kambur’un oyunlarına kanmayacaktır. Karşı taraf ne kadar tehlikeli olursa olsun Ömer ve ekibi cesur bir şekilde onunla yüzleşmeye hazırdır.

TEŞKİLAT 96. BÖLÜM NE ZAMAN?

Teşkilat dizisinin 96. bölümü 18 Şubat Pazar akşamı TRT 1 ekranlarında seyirci karşısına çıkacak.

TEŞKİLAT 96. BÖLÜM FRAGMAN: ARADIĞINIZ ATMACA'YA ŞU ANDA ULAŞILAMIYOR