Cansu Canan Özgen, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç ve siyasal iletişimci Ferhat Murat sordu; Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu yanıtladı.

Göksu, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi 5 yıldır başkansız" diyerek Ekrem İmamoğlu için, "İstanbul'un masası ve kasası onu ilgilendiriyor" ifadelerini kullandı.

Göksu, İmamoğlu'na, "Şimdi geçen günkü konuşmasında diyor ki; 'İstanbul'u kazanan Türkiye'yi kazanır'. Bütün tezlerini çürüttü. İstanbul'u kazandınız, Türkiye'yi neden kazanamadınız? Çünkü başaramadınız. Çünkü İstanbul'da başaramadınız, İstanbul'u geri götürdünüz" diye seslendi.

'MESELEYİ KARİYER PLANLAMASI OLARAK GÖRMEYİZ'

Göksu "İBB Başkanlığına aday olacak mısınız?" sorusuna "AK Parti geleneğinin siyaset anlayışı adaylık üzerine değil adanmışlık üzerine yaparız. Meseleyi kariyer planlaması olarak değil, dava meselesi olarak görürüz. Üzerimizdeki bir sorumluluktur, sorumluluğun hakkını verip gerisi takdir deyip geçeriz. Ben İstanbul'da 3 dönemdir belediye başkanıyım, AK Parti'nin en yüksek oyuyla seçilen belediye başkanıyım, İBB'de AK Parti'nin vekiliyim. Doğal olarak ismimiz konuşuluyor" yanıtını verdi.
 

Editör: Site Yönetim