İstanbul'da evi olmayanların ev sahibi olabilmeleri için iş birliğine giden THY (Türk Hava Yolları) ve Emlak Konut'un hazırladığı kura başvuruları haziran ayında tamamlanmıştı. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin sahipleri kuralar sonrası netleşecek. "THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman, THY Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları açıklandı mı, THY Emlak Konut Arnavutköy ne zaman açıklanacak?" sorularına yanıt aranıyor. 10 yıla yayılan uygun ödeme koşulları, yüzde 20 peşinat, 7500 TL'den başlayan taksitler, bölgenin hızlı gelişimi, havaalanına yakın olması, az katlı tasarlanması, THY ile Emlak Konut gibi güçlü iki kuruluşun proje ortağı olması ve projede ortak alanların (sosyal yaşam alanları) fazlalığı 13.000 bağımsız bölümden oluşan projeyi cazip hale getiriyor. THY Emlak Konut Yenişehir Arnavutköy kura sonuçları isim listesine bakıyoruz.

THY ve Emlak Konut ortaklığında "Yenişehir Evleri Arnavutköy" projesinde başvuru süreci bitti. İlk defa ev sahibi olacakların başvuruda bulunabildiği "Yenişehir Evleri Arnavutköy" projesinin başvuruları haziranda sona erdi. "Yenişehir Evleri Arnavutköy" projesinin hak sahipleri kura ile belirleniyor. 2023 THY Emlak Konut Arnavutköy projesi kura çekimi sonuçları açıklandı mı, THY Emlak Konut Arnavutköy projesi kura sonuçları ne zaman açıklanacak? THY Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy kura sonuçları isim listesine nasıl erişilir?

THY VE EMLAK KONUT İŞ BİRLİĞİYLE EV SAHİBİ OLMA FIRSATI

İstanbul'da ev sahibi olma hayali kuranların gözdesi haline gelen THY ve Emlak Konut işbirliğiyle gerçekleştirilen proje, kura başvuruları ile büyük ilgi gördü. Hem THY hem de Emlak Konut'un destek verdiği bu projede 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin sahipleri kura çekimi sonucunda belli olacak. İşte, bu heyecanla beklenen kura çekimi ile ilgili detaylar!

THY EMLAK KONUT YENİŞEHİR EVLERİ ARNAVUTKÖY KONUTLARI KURA ÇEKİMİ TARİHİ NE ZAMAN?

Emlak Konut ve THY tarafından desteklenen Yenişehir-Arnavutköy projesi, ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. Ancak projenin kura çekimi tarihi henüz belirlenmedi. Katılımcılar, resmi internet sitesi üzerinden bu önemli tarih hakkında bilgilendirilecekler. Kura sonuçlarının açıklanmasını heyecanla bekleyenler için bekleyiş devam ediyor.

THY EMLAK KONUT YENİŞEHİR EVLERİ ARNAVUTKÖY KONUTLARI PROJESİ İLE ÖZEL ÖDEME KOŞULLARIYLA EV SAHİBİ OLMA İMKANI

Projeye katılmak isteyenler için katılım şartları oldukça açık. İstanbul'da ikamet eden ve hane halkı üzerine kayıtlı evi olmayan kişiler projeye başvurabiliyor. Son bir yıl içinde tapu devri yapılmamış olması gereken projede, mücbir sebepler haricinde 5 yıl boyunca satış işlemi yapılamayacak. Katılımcılar, kura çekimi sonucunda yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7.500 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecekler. İlk yıl için taksit ödeme detayları ise şu şekilde:

1+1 daireler için 7.500 TL
2+1 daireler için 10.000 TL
3+1 daireler için 15.000 TL

THY EMLAK KONUT YENİŞEHİR EVLERİ ARNAVUTKÖY ÖDEME PLANI

THY Emlak Konut daireleri peşinat ücretleri şu şekilde:

1+1 daireler için peşinat: 417. 600 TL
Ara Ödeme 24. ay: 208.800 TL
Ara Ödeme 36. ay: 208.800 TL
Ara Ödeme 48. ay: 208.800 TL

2+1 daireler için peşinat: 518.400 TL
Ara Ödeme 24. ay: 259.200 TL
Ara Ödeme 36. ay: 259.200 TL
Ara Ödeme 48. ay: 259.200 TL

3+1 daireler için peşinat: 734.400 TL
Ara Ödeme 24. ay: 367.200 TL
Ara Ödeme 36. ay: 367.200 TL
Ara Ödeme 48. ay: 367.200 TL

THY EMLAK KONUT YENİŞEHİR EVLERİ ARNAVUTKÖY PROJESİ

Arnavutköy'de İstanbul Havalimanı'na yakın bir konumda hayata geçirilecek olan Emlak Konut Arnavutköy projesi, büyük bir şehir vizyonuyla tasarlandı. Proje, sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde planlandı ve sosyal alanlardan kültürel mekanlara ve ibadethanelere kadar geniş bir yelpazede imkanlar sunuluyor.

THY EMLAK KONUT YENİŞEHİR EVLERİ ARNAVUTKÖY KONUTLARI ÖDEME PLANLARI

THY ve Emlak Konut işbirliği ile gerçekleşen bu projede ev sahibi olmak isteyenler, kura çekimi sonucunda hak sahibi oldukları projeden yüzde 20 peşinat ve 120 ay vade ile ev sahibi olabilecekler. Ödemeler ise Emlak Konut'un ödeme sistemi üzerinden yapılacak. Kuradan ev sahibi olanlar, satış işlemi yapma hakkını elde etmiş olsalar da mücbir sebepler haricinde 5 yıl boyunca satış işlemi gerçekleştiremeyecekler.

THY ve Emlak Konut işbirliği ile hayata geçen bu projede, ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat sunulurken, kura çekimi heyecanı ise katılımcılar arasında devam ediyor.