THY, futbol dünyasının ünlü ismi Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi 2024 Londra Finali için özel bir reklam filmi yayınladı. THY'nin bu prestijli etkinliğin resmi sponsoru olması, markanın küresel alandaki gücünü vurguluyor.

Thy Jose Mourinho 09052024 Aa (2)

MOURINHO İLE ŞAMPİYONLAR LİGİ HEYECANI

THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamada, Mourinho'nun THY'nin eşsiz uçak içi hizmetlerini deneyimlediği ve zorlu bir satranç müsabakasında yer aldığı reklam filmine dikkat çekildi. Aynı zamanda Mourinho'nun, THY "Business Class" mutfağının sunduğu gurme lezzetleri tadarken UEFA Şampiyonlar Ligi maçını canlı olarak izlediği belirtildi.

Thy Ucagi 09052024 Aa

THY VE MOURINHO'DAN GÜÇ BİRLİĞİ

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, THY'nin UEFA Şampiyonlar Ligi gibi dünyaca ünlü bir organizasyonun resmi sponsoru olmasının kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti. Bolat, "Jose Mourinho ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği, markamızın küresel arenadaki gücünü ve spora olan bağlılığımızı pekiştiriyor" dedi.

Thy Ahmet Bolat 09052024 Aa

MOURINHO: "THY İLE ÇALIŞMAK BÜYÜK BİR ONUR"

Teknik direktör Jose Mourinho ise Türk Hava Yolları ile işbirliği yapmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtti. Avrupa'nın en iyi hava yolu olarak nitelendirilen THY'nin, aldığı ödüllerle bu ünvanı her sene tescillediğini vurgulayan Mourinho, "Bu işbirliğiyle benim kazanma tutkumu ve Türk Hava Yolları'nın eşsiz hizmet anlayışını bir araya getiriyoruz" şeklinde konuştu.

Thy Jose Mourinho 09052024 Aa (3)

Editör: Mevlüt Peker