Kan donduran cinayet geçtiğimiz yıl Ordu'da meydana geldi. Mükerrem Başarmak eski eşi Ayşe Çetin'i keser sapı ile vahşice katletti. Cinayet silahı olan keser sapını bin 67 kilometre boyunca yanında taşıdığı belirlenen katil Mükerrem Başarmak'ın ifadesi şoke etti. Başarmak, ''TikTok isimli uygulamadan göğüs dekolteli elbise ile yayın yapıyordu. Bunun üzerine sinirlendim. Önce tekme ve tokat ile darbetmeye başladım. Daha sonra evin salonunda ayakkabılığın yanında bulunan valizdeki ahşap keser sapını aldım. Bu sap ile toptan vurdum. 10-15 dakika vurdum." dedi.

KESER SAPIYLA VAHŞİCE KATLETTİ

Olay, 28 Ağustos 2023'te Altınordu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 4 katlı binanın 2'nci katında meydana geldi. Mükerrem Başarmak, 2 yıl önce boşandığı 4 çocuğunun annesi Ayşe Çetin'in yaşadığı eve gitti. İkili arasında 'kıskançlık' nedeniyle tartışma çıktı. Başarmak, yanında bulunan ahşap keser sapı ile Çetin'i dövdü. Kadınların çığlıklarını duyan komşuları durumu, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbarla, adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kapıyı kırıp içeri giren ekipler, Çetin'i kanlar içinde yerde buldu.

Tiktokta Yayin Acan Eski Esini Vahsice Katletti Katilin Savunmasi Pes Dedirtti Gogus Dekoltel 2

SAHTE HESAPLARDAN TAKİP ETTİM

Ayşe Çetin'in ölümüyle ilgili Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma kapsamında ifade veren Başarmak, Çetin ile 2003 yılında evlendiklerini, 2022 ekim ayında boşandıklarını söyledi. Boşandıktan sonra inşaatta çalışmak için Manisa'nın Salihli ilçesine giden Başarmak, 28 Ağustos 2023'te Ordu'ya döndüğünü söyledi. Manisa'dan yola çıkarken valize ahşap keser sapını koyduğunu anlatan Başarmak, "Eski ortaklık ile her ne kadar görüşmesem de TikTok hesabını sahte hesaplardan takip etmiştim. Burada yaptığı paylaşımlar nedeniyle kızmıştım. Yanıma bulanan valize, inşaat işlerinde kullandığım ahşap keser sapını da koydum. 16.30-17.00 saatleri arasında eski eşimin ikamet ettiği eve gittim'' dedi.

Tiktokta Yayin Acan Eski Esini Vahsice Katletti 3Katilin Savunmasi Pes Dedirtti Gogus Dekoltel 1 (3)

10-15 DAKİKA KESER SAPIYLA VURDUM

Başarmak, şunları anlattı: "Kendisi ile görüşmek istedim. Evin salonunda ayakta konuşurken, eşime, neden her akşam TikTok isimli uygulamadan göğüs dekolteli elbise ile yayın yaptığını sordum. O da bana bağırarak ona karışamayacağımı söyledi. Bunun üzerine sinirlendim. Tekme ve tokat atarak darbetmeye başladım. Yanımda getirdiğim keser sapını aldım. Bu sap ile 10-15 dakika vurdum. Daha sonra polisler geldi. İlk başta kapıyı açmadım. Öldüğünü emniyette öğrendim. Öldürme amacım yoktu." dedi.

Tiktokta Yayin Acan Eski Esini Vahsice Katletti Katilin Savunmasi Pes Dedirtti Gogus Dekoltel 1 (1)

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS CEZASI TALEP EDİLDİ

İddianame, Ordu 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. İddianamede, Başarmak hakkında 'boşandığı kadını tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

Editör: Hakan Mutlu