Ekran Haber'den Dilek Yaman Demir'in özel haberine göre; Eyüpsultan’da kaza yaptığı ve Oğuz Murat Acı’nın ölümüne neden olan Timur Cihantimur, kazadan sonra araç içindeki çocuklar yardım için orada beklerken arkadaşlarını bırakıp kaçtı. Olaya karışan diğer çocukları orada bırakıp kaçan Cihantimur, kazadan kısa bir süre sonra da annesiyle birlikte ülkeden kaçtı.

KAÇMAK ONUN İŞİ!

1 Mart günü yaşanan kaza sırasında alınan bilgilere göre Yazar Eylem Tok'un 16 yaşındaki Timur Cihantimur, arkadaşlarını olay yerinde bırakarak kaçtı. Ayrıca Cihantimur, annesi Eylem Tok tarafından daa sonra Mısır'a kaçırıldı. Yazar Eylem Tok, olayın ifşa olmasının ardından "annelik içgüdüsüyle" hareket ettiğini, adalete teslim olacaklarını belirttiği uzun bir açıklama yaptı.

ANNESİNİN İFADESİ YALAN ÇIKTI

Eylem Tok'un yaptığı "Ancak ne yazık ki yazılanların hepsi doğru değil, oğlum olaydan sonra kaçmadı, aksine olay yerine yardıma gelen insanlarla birlikte o da yardım etti ki ambulans ve ekipler de çağrılmıştı, ancak ben sonrasında çok korktum" açıklamasının yalan olduğu ortaya çıktı.