Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda, Gaziantep Batı gişeleri yakınlarında, aynı yönde ilerleyen 72 ABH 459 ve 33 CML 19 plakalı iki tırın çarpışması sonucu bir kaza meydana geldi. Olay yerine yönlendirilen polis ve sağlık ekiplerine müdahale ettiği sırada, 73 AAR 704 plakalı bir başka tırın, kazaya müdahale eden trafik polislerinin aracına çarpması sonucu toplamda 4 kişi yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada yaralanan üç trafik polisi ve 33 CML 19 plakalı tırın içerisindeki kişi, hemen ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yaralılar, gerekli tedavi altına alındı.

Kazaya Mudahale Eden Polislere Tir Carpti 05042024 Aa2

OTOYOLDA TRAFİK AKIŞI ENGELLENDİ

Meydana gelen kaza nedeniyle Adana yönünde trafik geçici olarak durduruldu. Ekiplerin yaklaşık iki saat süren çalışmaları sonucunda otoyol tekrar trafiğe açılarak, ulaşımın normale dönmesi sağlandı.

KAZA BÖLGESİNDE YOĞUN ÇALIŞMA

Olay yerinde emniyet ve sağlık ekiplerinin yoğun çabalarıyla kaza sonrası oluşan hasarın giderilmesi ve yaralıların hızla müdahale edilmesi sağlandı. Kaza, TAG Otoyolu'nda geçici bir süre trafiğin aksamasına sebep oldu.x

Editör: Mevlüt Peker