Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) Başkanı Murat Aksu bu yıl Türkiye İş Bankası 45. İstanbul Maratonu organizasyonunda Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı için koşacağını bu adımın desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Aksu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Bu koşu bir spor etkinliğinden çok daha fazlası! Bu koşu, engelli öğrencilerimizin umudu, hayalleri ve en büyük destekçisi 

Bu koşu, umutla dolu bir serüvenin başlangıcı; çünkü sizin sevginiz ve desteğiniz daha fazla hayata dokunacak. Farkındalık arttıkça, engelli gençlerimizin karşılaştığı engelleri aşma konusundaki kararlılığımız da artacak. Her bir adımımız, bir öğrencinin geleceğine dair bir umut ışığı olacak. Bu koşu, onların gülümsemelerini büyütmek ve hayallerini gerçekleştirmek için. 

Sizlerin de desteğiyle geçtiğimiz senelerde sadece koşudan 147 gencimize burs sağlamıştık  Bu yıl Türkiye İş Bankası 45. İstanbul Maratonu'nda Yönetim kurulu başkanı olduğum Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı için koşuyorum! Sizi de bu adımları desteklemeye davet ediyorum" dedi.

DAVET LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ... https://ipk.adimadim.org/kampanya/CC104451