Vatandaşlar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) tarafından 2023 yılı Kasım ayında yapılacak 44 ilde 622 muhtelif arsayı kapsayan “arsa satışı” için bilgi arıyor ancak Kasım 2023’teki bu arsa satışları TOKİ tarafından değil, Bakanlığa bağlı bir başka birim olan ve yeni kurulan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından yapılıyor.

Peki Kentsel Dönüşüm Başkanlığının muhtelif arsa satışı ne zaman yapılacak? 44 ilde 622 muhtelif arsa satışı ne zaman gerçekleşecek? Detayları haberimizde…

KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞKANLIĞI, 622 ARSAYI SATIŞA ÇIKARIYOR

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 44 ilde toplam 622 çeşitli arsayı satışa sunuyor. İstanbul, Çanakkale, Antalya, Kırşehir, Kocaeli, Mersin, Sakarya ve Mardin'de bulunan, iş ve konut amaçlı kullanılabilecek değişik büyüklüklerdeki arsalar, KDV muafiyeti ile alıcılarını bekliyor.

ARSALARIN FİYATLARI VE SATIŞ DETAYLARI

Satışa çıkarılacak arsaların fiyatları, bulundukları illere göre değişiklik gösteriyor. Açık artırma, TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu ve Ankara'daki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. Emlakmuzayede.com.tr üzerinden online katılım sağlanabilecek ve teklifler bu platform üzerinden verilebilecek.

İLETİŞİM VE KATILIM DETAYLARI

Arsalar hakkında ayrıntılı bilgi, belirtilen web sitesinden ya da 0212 608 15 00 ve 0312 410 76 75 numaralı telefonlardan edinilebilir. Açık artırma toplantısına katılmak isteyen gerçek ve tüzel kişilerin, Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş'nin Halk Bankası Halkalı Şubesi'ndeki hesaba katılım teminatını yatırmaları gerekiyor.

AÇIK ARTIRMA TARİHLERİ VE ÖDEME KOŞULLARI

21-22-23 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan açık artırmada, İstanbul, Çanakkale, Antalya, Kırşehir, Kocaeli, Mersin, Sakarya ve Mardin'de yer alan arsalar satışa sunulacak. Satışlarda yüzde 25 peşinat alınacak, kalan tutara 24 ay vade imkanı sunulacak. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim de uygulanacak.

21-22-23 Kasım 2023 tarihlerinde 44 ilde 622 muhtelif arsa müzayedesinin tüm ayrıntılarına Emlak Yönetim’den ulaşılabiliyor:

Müzayede ayrıntıları için >>>

Editör: Mevlüt Peker