Türkiye'nin devlete ait enerji şirketi TPAO (Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı), enerji operasyonlarında ülke genelinde çalışmak üzere toplam 68 lisans mezunu personel alacağını duyurdu. Duyuruda TPAO personel alımına ilişkin başvuru koşulları detaylandırılıyor.

TPAO (Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı) tarafından paylaşılan iş ilanında şu ifadelere yer verildi: “Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, ülkemizin enerji bağımsızlığına giden yolda arama ve üretim faaliyetlerini azim ve kararlılıkla sürdürmeye, ülkemizin hidrokarbon kaynaklarını halkımızın hizmetine sunmaya kendini adamıştır. TPAO'nun faaliyetleri ülke genelinde ve mavi vatanda genişledikçe personel ihtiyacı da ortaya çıkmıştır. Bu ihtiyacın karşılanması amacıyla TPAO Merkez ve Bölge Teşkilatlarına toplam 68 (mezun) personel alımı yapılacaktır.”

İŞE ALIMLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR

Personel alımları, ilgili KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) Puan Türü ve belirtilen diğer şartlar dikkate alınarak Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre yapılacak.

Türkiye İş Kurumu'nun www.iskur.gov.tr adresinden yayınlanan başvuru koşullarının ekinde detaylı olarak listelenen 68 personel pozisyonu için başvurular 9 Ekim 2023 tarihinden 13 Ekim 2023 tarihine kadar 5 gün süreyle ülke genelinde Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerinden ve Türkiye İş Kurumu'nun www.iskur.gov.tr internet adresinden yapılabilecek.

Personel alımı için gerekli şartlar ve kontenjanlar Türkiye İş Kurumu'nun www.iskur.gov.tr internet adresindeki tabloda yer alıyor. TPAO iş başvuru duyurusunu  kamuya açık olarak yaptı.

Editör: Mevlüt Peker