Hakkari'de hain terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu 2 bacağını kaybeden Piyade Üsteğmen Hüseyin Likos'a Trabzon Platformu tarafından destek sürüyor. Trabzon Platformu, Piyade Üsteğmen Hüseyin Likos'a vefa borcu ödemek için araba hediye edildi. 

ARABA HEDİYE EDİLDİ

Gaziler için düzenlenen kahvaltı programına katılan Trabzon Platformu Başkanı Ahmet Köksal Öztürk, Trabzon Platformu olarak Hüseyin Likos’a bir araç tahsis edildiğini söyledi. "Bizler bu vatanda yaşıyorsak şehit ve gazilerimiz sayesinde. Onların hakları ödenmez" ifadelerini kullandı. 

Hüseyin1

GÖREVİNİN BAŞINA DÖNMÜŞTÜ

Pençe Kilit operasyonları sonucu hain terör örgütü tarafından tanssavar mermisiyle yaralanan Trabzonlu Piyade Üsteğmen Hüseyin Likos, 2 bacağını birden kaybetmişti. Trabzon Platformu Başkanı Ahmet Köksal Öztürk'ün girişimleri sonucu, GATA'da bir yıl süren tedavisinin ardından protez bacak takılarak, tekrar mesleğine geri döndü. 

Jj

PLATFORMUMUZ ELİNDEN GELDİKÇE YARDIM EDECEKTİR

Trabzon Platformu Başkanı Ahmet Köksal Öztürk, gazilerle gerçekleştirilen kahvaltı sonrası açıklamalarda bulundu. Öztürk, ''Bu vatan için can vermiş şehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak azdır, onlar bu memleketin asil insanlarıdır'' ifadelerini kullanırken; Trabzon Platformu olarak şehitlerin ailelerine ve gazilere ellerinden geldikçe yardım etmeye devam edeceklerini belirtti.

Editör: Hakan Mutlu