FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan kadın polislerimiz anısına çekilen '7 Melek' filminin vizyon tarihi belli oldu. Mart 2024'te gösterime gireceği açıklanan filmin sponsorluğunu Trabzon Platformu ile Örnek ve Öncü Kadınlar Platformu üstlenecek.

7-melek-filmi-ozel-harekat-15-temmuz-trabzon-platformu-1

Özel Harekat Başkanlığı'na ve Türk polisine her dönem koşulsuz destek sunmasıyla bilinen ve Türkiye'nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından olan Ahmet Köksal Öztürk başkanlığındaki Trabzon Platformu, son olarak FETÖ'nün düzenlediği hain kalkışmada şehit olan kadın polislerimizi unutmayarak yine örnek bir işe imza attı.

HASILAT ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE AYRILACAK

Trabzon Platformu; yapımcı şirket ile yaptığı anlaşmada, Kahramanmaraş depremleri sebebiyle vizyona giriş tarihi ertelenen filmin sponsorluk ve gösterime girmesi konusunda destek sözü verdi. Buna göre, projenin yapım masrafları çıktıktan sonra kalan gelirin şehit yakınları ve gazilere verilmesi kararlaştırıldı.

Öte yandan Trabzon Platformu, yıllık çıkardıkları Trabzon dergisinin her sayısında 15 yıldır Özel Harekat'a 2 sayfasını ayırması ile de takdir topluyor.

MERAKLA BEKLENEN FİLMİN LANSMANI YAPILDI

15 Temmuz 2016'da Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Başkanlığı'na gerçekleştirilen bombalı saldırı sonucunda şehit olan 7 kadın özel harekat polisinin kahramanlığını konu alan "7 Melek" filminin lansmanı gerçekleştirildi. Filmin sponsoru olan Trabzon Platformu Başkanı Ahmet Köksal Öztürk, merakla beklenen filmin lansmanında konuştu. Öztürk, 7 kahraman kadın polise duyulan vefa borcunu dile getirerek, "Bu vatan için gözlerini kırpmadan canlarını verdiler." ifadelerini kullandı.