Anneler Günü'ne çok az bir süre kaldı. Birçok kişi Anneler Günü'ne özel hediyeleri ve fırsatları araştırıyor. Anneler Günü hediyesi arayan birçok kişiye gelen bir mesaj oldukça kafa karışıklığı yarattı. Trendyol'un Anneler Günü'ne özel İPhone hediyesi verdiğine dair mesaj, kişilere Trendyol Anneler Günü hediyesinin gerçek olup olmadığını sorgulattı. Peki Trendyol İPhone hediyesi gerçek mi? Trendyol Anneler Günü'ne özel hediye veriyor mu? İşte Trendyol Destek Ekibi'nden Anneler Günü hediyesi açıklaması ve detaylar..

iphone 5

TRENDYOL ANNELER GÜNÜ İPHONE HEDİYESİ GERÇEK Mİ, DOĞRU MU?

Trendyol’un Anneler Günü sebebiyle hediye verdiği iddiaları üzerine araştırmalar başladı. Trendyol'dan hediye kazanıldığına dair mesajları alan vatandaşlar, Trendyol Anneler Günü hediyesi veriyor mu? merak ediyor. Son günlerde sosyal medyada dolaşan Trendyol’un Anneler Günü 2024 hediyesi ile ilgili resmi bir kampanyası ya da duyurusu bulunmamaktadır. Bu gibi kampanyalar genelde firmaların sosyal medya hesapları ve resmi siteleri üzerinden paylaşılmaktadır. Dolandırıcıların böyle özel günleri fırsat bilerek gönderdiği mesajlar ise birçok kullanıcıyı mağdur ediyor. Bu sebeple de “Trendyol Anneler Günü iPhone hediyesi” gibi ibareler gerçeği yansıtmamaktadır.

trendyol

TRENDYOL DESTEK EKİBİ DURUMU AYDINLATTI

Bir sosyal medya kullanıcısının X (Twitter) üzerinden sorduğu soruya Trendyol Destek ekibi şu cevabı verdi: “Merhaba, iletmiş olduğunuz bağlantı firmamıza ait değildir. Gerekli incelemenin yapılması adına ilgili ekiplerimize bilgilendirme sağladık. Bu yönde iletilen bağlantı ve yönlendirmelere itimat etmemenizi rica eder, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.”

Editör: Nurseli Fırat