TÜBİTAK, Ankara'da istihdam edilmek üzere 71 uzman ve uzman yardımcısı alacak. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) personel alımı başvuru detayları..

TÜBİTAK-Personel-alım-ilanı-12-aralık-2023-1

TÜBİTAK PERSONEL ALIM İLANI

Cumhurbaşkanlığı SBB'de yayımlanan duyuruda, TÜBİTAK bünyesinde görev yapmak üzere 71 personel alımı yapılacağı bilgisi verildi. Kurumun, Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Ankara'da istihdam edilmek üzere 71 uzman ve uzman yardımcısı alınacak.

TÜBİTAK-Personel-alım-ilanı-12-aralık-2023-4

TÜBİTAK’ın resmi internet sitesinde, “Kurumumuz ARDEB Ar-Ge Destek ve Süreç Yönetim Hizmetleri Grubu (ARGES) bünyesinde araştırma altyapılarının Ar-Ge yeterlik değerlendirme ve performans izleme süreçleri ile yürütülen Destek Programları kapsamında sunulan araştırma projelerini inceleme, değerlendirme, izleme, proje koordinasyonu ve fonlama süreçlerinin yönetilmesinde, çağrı planlaması vb. süreçlerde görev almak üzere personel istihdam edilecektir" denildi.

TÜBİTAK-Personel-alım-ilanı-12-aralık-2023-5

TÜBİTAK-Personel-alım-ilanı-12-aralık-2023-3

TÜBİTAK PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Yayımlanan ilana göre, başvurular 12 Aralık itibarıyla alınacak. Başvuru yapacak adayların genel ve özel şartları dikkatle incelemesi gerekmektedir.

TÜBİTAK-Personel-alım-ilanı-12-aralık-2023-6

Başvuruların TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi "https://kariyer.tubitak.gov.tr" üzerinden gerçekleştirilmesi gerekiyor. Başvurular 21 Aralık'ta sona erecek. 

Editör: Nurseli Fırat