Futbol dünyasının ünlü isimleri bir bir dolandırıldıkları iddiasıyla şikayetlerde bulununca şoke eden saadet zinciri ortaya çıkmış, şikayetlerin odağındaki isim Seçil Erzan tutuklanmıştı. Ancak Erzan'ın mağdurları futbol dünyası ile sınırlı kalmadı.

KARI-KOCAYI AYRI AYRI DOLANDIRDI

İş adamlarını, arkadaş çevresini de dolandıran Erzan'ın komşularını da dolandırdığı ortaya çıktı. Üstelik Erzan, komşuları olan karı-kocayı ayrı ayrı dolandırmıştı. Ellerinde olan her şeyi Erzan'a kaptıran karı-koca perişan oldu.

ERZAN'I ÇOCUKLUĞUNDAN BERİ TANIYORLARDI

Ekran Haber'in özel haberine göre, Çobacı çifti, Erzan'ın ailesi ile komşuydu. Yan yana tezgah açtıklarını belirten karı-koca Erzan'a da bu nedenle güvenmişti. Üstelik pazarcılıkla uğraşan ve süreç sonunda hem pazar yerlerini hem de ev ve arabalarını kaybeden Çobancı çifti ayrı ayrı dolandırılmıştı.

'ZENGİNLER TAMAM DA, BİZDEN NE İSTEDİN?'

'Hadi zenginler tamam, bizden ne istedi? Biz annesiyle arkadaşız, eşim babasıyla arkadaş, yani çocukluğunu biliyoruz, tanıyoruz. Pazarda beraber yan yana tezgahlarımız annesi ve babasıyla." diyen Çobacı çifti binlerce lira dolandırıldı.

erzan-dolandirici-show

Mirastan kalan para ve eldeki tüm birikimleri Erzan'a veren çift bir de üstüne 100 bin lira kredi çekmişti. Talihsiz çif kaptırdıkları paradan sadece 20 bin lirasını geri alabildi. Ellerinde avuçlarında hiçbir şeyleri kalmayan çift, bankaya güvendiklerini belirterel paralarını geri istedi. 
 

Editör: Şeyda Karaca