AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ATO Congresium'da proje tanıtım toplantısında, CHP'li Mansur Yavaş'ı eleştiri yağmuruna tuttu. Altınok, "Ankara heyecanının kaybetmiş durumda. Ankara sanal belediyeciliği, reklam panosu olmayı hak etmiyor. Sanal bir belediye başkanını hak etmiyor. " ifadelerini kullandı.

'ANKARA SANAL BİR BELEDİYE BAŞKANINI HAK ETMİYOR'

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ''Ankara bir öğrenci şehridir, 24 saat yaşaması gerekir. Son 5 yılda huzurunu heyecanını kaybetmiş bir hale geldi. Ankara bunu hak etmiyor. Ankara sanal belediyeciliği, reklam panosu olmayı hak etmiyor. Sanal bir belediye başkanını hak etmiyor. Sorunları hızla çözülen, sanal değil gerçek eserler üreten, sadece bugün değil geleceği de planlayan gerçek hizmet anlayışını hak ediyor Ankara.  Ankara'ya 5 senede 58 kilometre metro sözü vardı başkanın. Peki Ankara'da yeni yapılan bir metro hizmeti gören var mı? Seçilirsem 58 kilometre metro sözü vermiş ama 5 sene sonunda 5 santim dahi metro yok. Havalimanına metro sözü vardı, maalesef bu sözünü de tutmadı. Gölbaşına metrobüs yapılmadı. Sabah 06.00-07.30 saatleri arası ücretsiz otobüs seferleri sağlanacaktı, bu söz de yerine gelmedi.'' ifadelerini kullandı.

'İNDİRİM DEDİ, ZAM YAPTI'

Allah'ın verdiği sudan para kazanılır mı dedi ama Türkiye'de su fiyatı en pahalı olan şehirlerden biri Ankara'dır. Bu sözünü de tutmadı. İndirim yapacağım derken zam üzerine zam yapıldı. Kimse büyükşehir belediyesinden işten çıkarılmayacak dendi ama işçinin, emekçinin ekmeğiyle oynandı. Binlerce büyükşehir belediye çalışanı işten çıkarıldı, mağdur durumda bırakıldı.

ALTINOK SÖZ VERDİ!

Bizim sözümüz başkalarınınkine benzemez. Biz kimsenin ekmeğiyle, rızkıyla oynamayacağız. Mesai arkadaşlarımızı işten çıkarmayacağız. Büyükşehirde çalışan işçilerimizin maaşlarına zam yapılmadı hatta düşürüldü. Çalışan işçilerimizi çıkarmayacağımız gibi büyükşehirde çalışanlarına hak ettiğini vereceğiz dedikten sonra onlar da zam yapmak zorunda kaldı. Şu an büyükşehir belediyesinde çalışan işçilerin maaşlarına zam yapacağız. Bu Altınok sözüdür."

Editör: Hakan Mutlu