Bakırköy Yeşilköy Mahallesi'nde Halkalı Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezinin önünde çarşamba günü taksiye binen Türk yolcuları indirerek turistleri almak isteyen taksici ile Türk yolcular arasında tartışma çıktı. Tartışma bir vatandaşın cep telefonu ile kayıt altına alındı. İddiaya göre, taksici aldığı 3 Türk yolcunun gideceği yeri beğenmeyerek cadde üzerinde gördüğü turist yolcuları almak için araçta bulunan yolcuları indirmek istedi.

TAKSİDEKİ TÜRK YOLCULARI İNDİRİP TURİSTLERİ ALDI!

Ayırıca taksicinin, araçtaki yolcuların kendi isteğini kabul etmemesi üzerine "Alın taksiyi gidin" diyerek bağırdığı belirtildi. Aktarılan bilgiye göre, bir süre taksici ile tartışan yolcular araçtan indi ve taksici de turistleri alarak yoluna devam etti. 

TAKSİCİYE PARA CEZASI

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri görüntülerin medyaya yansımasının ardından olayla ilgili çalışma başlattı. Bu kapsamda M.E. isimli taksi şoförü gözaltına alınırken çalışma ruhsatının da kapalı olduğu tespit edildi. 4 bin 64 lira para cezasına çarptırılan M.E.'nin kullandığı taksi ise 10 gün trafikten men edildi.