Türk Hava Yolları Müjdeyi Verdi!

THY kabin memuru alımı yapacak. Türk Hava Yolları, 2024 yılı yeni kabin memuru alımı ve diğer personel alımı kontenjanları açıklandı. THY kabin memur alımı ne zaman? THY kabin memuru alım şartları neler? İşte detaylar...

istanbul-sabiha-gökçen-havalimanı-thy-iç-hatlar-kapatıldı-4

Türk Hava Yolları (THY) 8.000 Memur Alımı Yapacak

Türk Hava Yolları yönetiminden son dakika açıklaması geldi. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat hali hazırdaki süreçlerin devam ettiğini ve yeni memur alımları için de tarihin belli olduğunu açıkladı. Kabin memuru ve pilot alımı için 8 bin kadro verildi. Türk Hava Yolları, Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat 8.000 kişilik kadrodan 600’ünün pilot olacağını belirtti. 

istanbul-sabiha-gökçen-havalimanı-thy-iç-hatlar-kapatıldı-3

Kabin Memuru Alımı Ne Zaman?

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat açıklamasında özellikle kabin memuru alımı için de tarih verdi. Hali hazırda daha önceki THY personel alımlarındaki süreçlerin devam ettiğini ifade etti.

Ahmet-bolat-THY-ikramiye-2

Kabin memurluğu için ise Nisan ayında ilana çıkılacağı müjdesini verdi.

Ahmet-bolat-THY-ikramiye-4

Kabin Memuru Alımı Şartları Nelerdir?

THY personel alımında, kabin memuru olmak için en az lise mezunu olmak, T.C. vatandaşı olmak, 160 ile 180 cm boy aralığında olmak, iyi derecede İngilizce bilmek ve adli sicil kaydının olmaması gerekiyor.
 

Editör: Nurseli Fırat