Türkiye Ermenistan maçı ne zaman? Hangi gün oynanacak? Milli maç saat kaçta? gibi soruların yanıtları araştırılıyor. Heyecanla beklenen milli maçın ne zaman ve saat kaçta olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Türkiye Ermenistan maçının hangi kanalda yayınlanacağı, saat kaçta olduğuna ilişkin tüm detaylar...

A MİLLİ TAKIM MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye Ermenistan maçı, Türkiye'de oynanacak. 9 puanla 1. sırada olan A Milli Takım, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu beşinci maçında Türkiye kendi evinde Ermenistan'ı ağırlayacak. Türkiye A Milli Takımı, maçtan galip gelerek liderliğini sürdürmek istiyor.

Türkiye-ermenistan-maçı-saat-kaçta-

Türkiye'nin, Avrupa Futbol Şampiyonası 2024 Elemeleri'ndeki aday kadrosu açıklandı. UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında A Milli Futbol Takımımız, Ermenistan ile karşılaşacak. Futbolseverler arama motorlarında maçın canlı yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'lerini araştırıyor.

TÜRKİYE ERMENİSTAN MAÇI SAAT KAÇTA?

Türkiye Ermenistan maçı 8 Eylül Cuma günü Eskişehirspor Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanacak. Ermenistan ile karşılaşacak ay-yıldızlı takımda aday kadroya davet edilen futbolcular, 6 Eylül Çarşamba günü saat 15.00'te THY'ye ait uçakla Eskişehir'e gidecek. Milli takım, 4 Eylül Pazartesi akşamından itibaren TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak ve ilk antrenmanını bu tesislerde yapacak.

Türkiye Ermenistan Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Türkiye saati ile 21.45'te başlayacak olan Türkiye Ermenistan maçı, TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.