Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve büyük ilgi gören “Ağrı Dağı Müzik Festivali By Mr. Dosso Dossi” etkinliği bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Ağrı Dağı eteklerinde yer alan Doğubayazıt Stadyumu’nda gerçekleştirilen ve ünlü sanatçıların performanslarına ev sahipliği yapan etkinliğe çevre şehirlerden gelenlerle birlikte yaklaşık yüz bin kişi katıldı.

dosso dossi - hikmet eraslan - mustafa sandal 1

Mustafa Sandal, Zara ve Kadr’nin sahne aldığı festivalde ışık ve lazer gösterileriyle tam anlamıyla görsel bir şölen sunuldu. 70 metre uzunluğu ve 444 metrekare led ekran tasarımı ile Türkiye’nin en büyük sahnesinde gerçekleşen etkinliğe katılanlar hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti.  

dosso dossi zara

ERASLAN'IN DJ PERFORMANSI EĞLENCEYİ ZİRVEYE TAŞIDI

Gecede, Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan’ın canlı DJ performansı eğlenceyi zirveye taşıdı. Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’a bir parçasında eşlik eden Hikmet Eraslan konser alanını dolduran izleyicilerden büyük alkış aldı. “Mr. Dosso Dossi Live Performance” adıyla DJ setinin başına geçen Hikmet Eraslan, yaklaşık bir saat süren performansıyla stadyumu dolduran müzik severleri coşturdu. Hikmet Eraslan, tempoyu hiç düşürmeden sergilediği performansıyla büyük beğeni kazandı.

dosso dossi - kadr


dosso dossi - hikmet eraslan 1


dosso dossi - hikmet eraslan - mustafa sandal


dosso dossi agri dagi muzik festivali hikmet eraslan emrah dogru


dosso dossi agri


dosso dossi - hikmet eraslan


dosso dossi agri3


dosso dossi airi 1

Editör: Site Yönetim