JetCost isimli ugulama 2016 yılında bir araştırma gerçekleştirdi. Bu araştırmaya göre; İspanyol kabin görevlilerinin yüzde 14'ünün uçakta bir yolcuyla cinsel ilişki yaşadığını ortaya koydu. Bu oran diğer kabin görevlileriyle yaşanan birliktelikler sorulduğunda ise yüzde 21'e yükseldi. Araştırma ile girişimciler uçakta cinsel ilişkiye girmek için fırsat sundu. "Yüksek mil kulübünün bir üyesi" sertifikası ile bu hizmeti veren firmalara,  saatlik olarak 1900 dolar ödemek gerekiyor. 

YOLCULARA SERTİFİKA VERİLİYOR

Web sitesine göre, 30 dakikalık uçuş için 995 dolardan bir saatlik uçuş için 1900 dolara kadar çıkıyor. Her yolcuya bir kart ve pilot tarafından imzalanmış, artık "yüksek mil kulübünün bir üyesi" olduğunu gösteren bir sertifika veriliyor. 

ÇİFTLER GİBİ ÜÇ VE DÖRT KİŞİLİK GRUPLAR DA REZERVE YAPIYOR

Love Cloud'dan hizmet alanların çoğunluğunu çiftler oluştursa da, şirket zaman zaman üç veya dört kişilik gruplar tarafından da rezerve edildiklerini açıkladı. Uçuşlarda yerde bir şilte, kırmızı saten yastıklar ve yatak odasını pilottan ayıran bir perde bulunuyor. Hizmeti kiralayanlar uçağın ses sistemi için kendi çalma listelerini getirebiliyor. 

Editör: Meltem Kaya Sapmaz