TEM Otoyolu Dudullu mevkisinde, 28 NB 801 plakalı bir özel şirkete ait yolcu otobüsünde yangın meydana geldi. Seyir halindeki otobüsün motor kısmında başlayan yangını fark eden şoför, aracı emniyet şeridine çekerek durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.

TRAFİKTE KISA SÜRELİ AKSAMA

Emniyet ekipleri, yangın sebebiyle otoyolun bir şeridini trafiğe kapatarak önlem aldı. Bu durum, TEM Otoyolu'nda kısa süreliğine trafik akışını etkiledi.

Umraniye Yolcu Otobusleri Yandi 07042024 Aa (1)

İTFAİYE YANGINI HIZLA KONTROL ALTINA ALDI

Olay yerine hızla ulaşan itfaiye ekipleri, motor kısmında başlayan yangını kısa sürede söndürerek büyük bir tehlikeyi önledi.

YOLCU OTOBÜSÜ OTOGARA YANAŞIRKEN ALEV ALDI

Şerifali Mahallesi Serdivan Sokak'ta, otogara yanaşmakta olan başka bir yolcu otobüsünün motor kısmında yangın çıktı. Yangın, şoförün hızlı müdahalesi ve itfaiye ekiplerine yapılan çabuk bildirim sayesinde büyümeden kontrol altına alındı.

Umraniye Yolcu Otobusleri Yandi 07042024 Aa (3)

EMNİYET VE İTFAİYE EKİPLERİNDEN HIZLI MÜDAHALE

İhbar üzerine olay yerine ulaşan emniyet ve itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürerek olası bir facianın önüne geçti.

İKİ OTOBÜSTE DE HASAR OLUŞTU

Meydana gelen her iki yangın vakasında da otobüslerde maddi hasar oluştu. Neyse ki her iki olayda da yolcuların bulunmaması, olası yaralanma veya can kayıplarını engelledi.

Umraniye Yolcu Otobusleri Yandi 07042024 Aa (4)

BAYRAM YOĞUNLUĞUNDA ARAÇLARIN BAKIMLARI İHMAL Mİ EDİLİYOR?

Her iki olay bir taraftan yolcu taşımacılığı yapan araçlarda can güvenliği konusunu gündeme getirirken diğer taraftan bayram yoğunluğu sebebiyle araçların bakımlarının ihmal edilip edilmediği sorusunu akıllara getirdi.

Editör: Mevlüt Peker