Bugüne kadar kendisi ve yakınlarıyla ilgili pek çok şey yazılıp çizildi. Ancak yeni gelen haber yüzleri güldürdü. ATV Haber'den Samet Öztaylan'ın özel haberine göre, Ersen Martin'in ailesi sağlık durumu ile ilgili son durumu anlattı.Ailesi, "Çok mutluyuz. Hastaneye ilk geldiğinde çok zayıftı" dedi.

"BİR AN ÖNCE AYAĞA KALKACAK"

2 yıl önce geçirdiği kalp krizi nedeniyle aort damarı yırtılan ve felç olan Ersen Martin'den iyi haber geldi. 1 aydır evinde tedavi gören Martin'in annesi, "Bir an evvel ayağa kalkacak, sağlığına kavuşak. Beraber çay kahve içmeye gideceğiz" dedi.

Şu an evinde tedavi gören ailesi Martin hakkında "Eskisi gibi olamaz ama en azından yüzde 50-60'lara çıkabilir" dedi.

"MARTİN'E SAHİP ÇIKILMADI" HABERLERİ

Ersen Martin'in bu sürecinde kendisine sahip çıkılmadığında dair haberler yapılmıştı. Bu durum hakkında konuşan annesi bu haberlerin kendisini çok yıprattığını ifade ederek, "Üzüldüm tabi, çok üzüldüm. Var mı öyle bir aile? Ben evladım için canımı veririm." dedi.

AİLE, KULÜPLERDEN VEFA BEKLİYOR

Ailesinin üzüldüğü diğer konu da Martin'in oynadığı futbol kulüplerinin hiçbirinin Martin ile ilgilenmemesi oldu. Ailesi şimdi o kulüplerden vefa bekliyor. Martin'in kardeşi Erkan Martin, "Biraz vefasızlık oldu. Futbol camiasından daha fazla şey bekliyorduk yani bir yardım... Ama öyle bir yardım gelmedi. Trabzonspor'u çok seviyor. Zaten kendi de orada oynadı." dedi.

Editör: Ozan Barış Erim