İş insanı Yalçın Ayaydın'ın oğlu Mert Ayaydın ile Hadise'nin Etiler'de bir mekanda sarmaş dolaş dans ederken görüntülendiği iddiası magazinin gündemine oturdu.  Söz konusu gelişme; medyada geniş yer bulduktan sonra ise aynı gün ilgili haberlere Bodrum 2. Sulh Ceza Hakimliğince erişim engeli kararı getirildi.

Unlu Is Insaninin Ogluyla Ask Haberlerinin Ardindan Hadiseden Soke Eden Hamle 29 Subat 2

AYNI GÜN 'ERİŞİM ENGELİ' 

İkilinin yeni aşkı medyada geniş yer bulduktan sonra ise aynı gün Mert Ayaydın'ın talebi ile ilgili 'aşk' haberlerine erişim engeli getirildi. Bodrum 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından alınan kararda, “kişilik haklarının ihlal edildiği” belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Bahse konu yayın içerikleri incelendiğinde; kullanılan görüntünün gizli bir şekilde çekildiği ve görüntülerdeki kişilerin net olarak görülemediği, bu haliyle de kim olduklarının net bir şekilde belli olmadığı gibi yayın içeriklerinde kullanılan ifadelerin talep edenin onur, şeref ve saygınlığını zedeleyici ifadeler olduğu bu haliyle de özel hayatın gizliliğini ihlal ederek çekilen görüntülerin ve kullanılan ifadelerin talep edenin kişilik haklarını ihlal ettiği ve kamunun yararını güden bir tartışmayı içermemesi nedeniyle bir an evvel erişimin engellenmesinin kamu düzeninin korunması açısından zorunlu olduğu anlaşılmakla talebin kabulüne yönelik aşağıdaki şekilde hüküm kurulmuştur."

Editör: Meltem Kaya Sapmaz