Kalp Atışı dizisinin başarılı oyuncusu Ali Burak Ceylan'ın, geçtiğimiz yıl düşen cüzdanını bularak kendisine teslim eden öğretmen Muhammed Irmak'a yaptığı yardım, 1 yıl sonra ortaya çıktı. Bunun ardından sosyal medyada Ali Burak Ceylan gündem oldu ve sevenleri tarafından tebrik edildi. Konuyla ilgili de başarılı oyuncudan açıklama geldi.

AÇIKLAMA YAPTI

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ceylan şu sözleri kullandı; "Bu, bizim için bir yardım bir destek değildi. Bizim için bir borçtu. Şerefli bir borçtu. Ben ya da milyonlarca vatandaşımızın bu borcun gereğini yaptığı gibi ben ve dostlarım da elimizden geldiği kadar yardım ettit. Bu yardımda ismi anılmayan kişiler var mesela o köşkün bir sahibi vardı, Şehmuz Üzüm isimli iş adamı abimizim. Onunla bizi tanıştıran Ahlam isimli Filistinli bir hanım arkadaşımız vardı. Yine, Azra, Senem, Aykut, İlyas Metin ve aklına gelmeyen diğer bütün dostlarımızla birlikte bu işe girdik."  

İSİM İSİM TEŞEKKÜR ETTİ

Ayrıca Ali Burak Ceylan, çektiği videoda depremzede aileye yardımı dokunan herkesi ismini verdi ve teşekkürleri bölüşmek istediğini söyledi. Ceylan'ın bu açıklaması kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi. 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu