Üsküdar Burhanfelek Spor Salonu'nda gerçekleşen voleybol maçı sonrası, Galatasaray taraftarı olan baba U.İ. ve kızı E.N.İ., ellerindeki takım bayrak ve pankartlarıyla saldırıya uğradı. Maç sonrası yaşanan bu tatsız olay, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Galatasarayli Baba Kiza Saldiran Taraftarlar 07042024 Iha (1)

POLİS HAREKETE GEÇTİ

Voleybol maçının ardından meydana gelen saldırı hakkında ihbarda bulunuldu. Polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini dikkatlice inceleyerek, saldırıya uğrayan baba ve kızın yanı sıra bir arkadaşlarının da mağdur olduğunu tespit etti. Saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler, kameralar sayesinde belirlendi ve kısa sürede yakalandı.

Galatasarayli Baba Kiza Saldiran Taraftarlar 07042024 Iha (1)

ŞÜPHELİLER GÖZALTINDA

Olaya karışan H.B.A, M.B.Ö. ve diğer şüpheliler M.T.P, M.Ö, Y.B, A.Y. ve S.K.E., polis ekiplerince tespit edilerek gözaltına alındı. Şüphelilerin geçmişte de çeşitli suç kayıtlarının bulunduğu ortaya çıktı.

Galatasarayli Baba Kiza Saldiran Taraftarlar 07042024 Iha (3)

ADLİYEYE SEVK

Saldırıyı düzenleyen şahıslar, "Yağma”, “Kasten Yaralama” ve “6222 sayılı kanuna muhalefet” suçlarından adliyeye sevk edildi. Bu sırada, olay anına ait güvenlik kamerası görüntüleri, saldırının şiddetini gözler önüne serdi.

Galatasarayli Baba Kiza Saldiran Taraftarlar 07042024 Iha (4)

KAMERA KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kalabalık bir grubun baba ve kızına saldırısı net bir şekilde görülüyor. Baba U.İ. yere düşürülürken, saldırganlar Galatasaray'a ait pankart ve bayrakları alıyor. Barbar taraftarlar, küçük kız çocuğuna da tekmeler vuruyor.

Editör: Mevlüt Peker