Son dönemde çıkardığı şarkılarla popüler olan Uzi'nin Ağrı'da düzenlenen “Ağrı Dağı Müzik Festivali By Mr. Dosso Dossi”ye katılmama nedeni belli oldu. Uzi'nin Business Class uçuş olmadığı için Ağrı konserine katılmadığı iddia edilirken sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, ekonomik sınıf uçak biletlerini de kabul ettiğini ancak Mustafa Sandal'ın en son sahne alacağı için iptal ettiklerini aktardı.

SANDAL'DAN YANIT GECİKMEDİ

Yılların popçusu Mustafa Sandal'ı küçümseyecek nitelikte bir paylaşımda bulunan Uzi'ye ise yanıt gecikmedi. Mustafa Sandal paylaşımında, "Sevgili Uzi kardeşim. Kayıtlara geçen; senin okuduğun ve başka sanatçıların okuduğu 150 adet "hit" olmuş eserin olduğunda, Avrupa'da ödüller aldığında ve 30 yıl sonra da on binlerce kişi seni alkışladığında tekrar konuşuruz" ifadelerine yer verdi.

uzi-mustafa-sandal-tartismasi

ERASLAN GERÇEĞİ AÇIKLADI

Bu paylaşımlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine otururken organizasyonun ev sahibi Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, Uzi'nin 'ekonomik sınıf' uçmak istemediği ve sahneye en son çıkmak istediği için konserini iptal ettiğini söyledi.

Uzi'nin tavrını eleştiren Eraslan, takdiri de dinleyicilere bıraktı. Dinleyiciler de Uzi'yi yuhalayarak tepki gösterdi.

Editör: Site Yönetim