Ömer Halaç İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencisi Samet Babar'ın tebrik kartı Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılına özel davetiye kartına dönüştürüldü.

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, tebrik kartını yapan küçük Samet, ailesi ve öğretmenlerini makamında ağırladı. Burada misafirleriyle bir süre sohbet eden Vali Baydaş, Samet’in gönderdiği tebrik kartının davetiyeye dönüştürülmüş halini kendisine ve ailesine verdi.

'SAMET'İN TASARIMINI ÇOK BEĞENDİK'

Basın mensuplarına açıklamalarda da bulunan Baydaş, Samet’in gönderdiği tebrik kartını çok beğendiklerini ve bunu davetiyeye dönüştürdüklerini söyledi. Vali Baydaş ayrıca Samet'in tasarımını Cumhuriyet'in 100'üncü yılı için resepsiyon davetiye kartı olarak kullanacaklarını sözlerine ekledi.

Vali Baydaş yaptığı açıklamada, “Bundan yaklaşık 2 hafta önce Samet bana Cumhuriyet Bayramı tebrik kartı göndererek ‘Vali İhsan Selim amca Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun. Bayramını tebrik ediyorum’ notu eklemişti. Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. yılı, bizde her detayı nasıl zenginleştirebiliriz diye uğraşıyoruz. Samet’in gönderdiği bu tebrik kartını çok beğendik ve bu tebrik kartını Cumhuriyetimizin 100. yılı resepsiyon davetiye kartı haline getirdik. Ona da sürpriz yaptık. Biz bu yıl cumhuriyet resepsiyon davetini Samet’in tasarımını yaptığı davetliye ile yapacağız. Bu özel anı da herkesle paylaşmak istedik. Davetiyelerimizi de bastık, bu vesile ile ilk davetiyeyi de Samet’e vermiş oluyorum” dedi.