Venedik Film Festivali yine dikkatleri çekiyor. Bu yıl 80'incisi düzenlenen festivale Türk oyuncular da katıldı. Kırmızı halı geçişleri ile dikkat çeken festival, dillere destan olmaya devam ediyor. Demet Özdemir, Melis Sezen ve Dilan Çiçek Deniz'in de yer aldığı festivalde kameralara verilen pozlar herkesi hayran bıraktı..

Türk Güzelleri Venedik'de

Venedik Film Festivali’nde düzenlenen Kineo Ödül Töreni’nde ‘Uluslararası En İyi Oyuncu’ ödülüne layık görülen Demet Özdemir, bol bol fotoğraf çektirirken, “Burada olmak benim için gurur verici. İlk defa Venedik’e geliyorum ve böyle bir ödülle burada olmak hayallerimin de ötesinde. Kariyerimin son 5 yılında kadın hikâyelerinin peşinde koşmaya gayret ettim. Burada bu kadar başarılı kadınla birlikte olduğum için kendimi şanslı hissediyorum” ifadelerini kullandı. 

Demet-özdemir-venedik-film-festivali

Dilan Çiçek Deniz de Boran Kuzum ile birlikte, Armani Beauty’nin davetlisi olarak Venedik Uluslararası Fı̇lm Festı̇valı̇’nde yer aldı. Markanın Türkiye elçisi Dilan Çiçek Deniz ve markayla iş birliği devam eden Boran Kuzum, festivale özel davetli olarak katıldılar. Başarılı oyuncular kırmızı halıda özenleri ile dikkat çekti. 

venedik-film-festivali-dilan-çiçek-deniz

Venedik Film Festivali'nde Türkiye'yi temsil etmek için katılan ünlü oyuncularımızdan biri de Melis Sezen'di. Enerjisi ile adından sık sık söz ettiren Melis Sezen, büyük ilgi gören 'Priscilla' adlı filmin galasına katıldı. Melis Sezen, kameralara verdiği pozlar ile oldukça dikkat çekti. 

melis-sezen-venedik-film-festivali

Tülin Özen ise, başrolünde yer aldığı, Orizzonti Bölümü’nde yarışan'Tereddüt Çizgisi'nin galasına katıldı. 

Tülin-temiz