İSTANBUL (AA) - Vodafone Her Şey Yanımda, yarıyıl tatiline özel düzenlediği kampanyayla elektronik ihtiyaçlara ve sömestir aktivitelerine yönelik ürünleri uygun fiyatla sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, müşterilerinin çevrim içi alışveriş ihtiyacını karşılamak amacıyla hayata geçirilen "Her Şey Yanımda" platformunda, yarıyıl tatiline özel kampanya düzenleniyor.

Toplam 14 kategoride, 1000'in üzerinde mağaza tarafından 5 milyonu aşkın ürünün sunulduğu Vodafone Her Şey Yanımda'da, 5 Şubat'a kadar devam edecek "Yarıyıl Alışveriş Festivali" kapsamında; akıllı telefon, dizüstü bilgisayar, tablet, klavye, kulaklık, oyun konsolu ve elektrikli scooter gibi elektronik ihtiyaçlara yönelik ürünlerin yanı sıra dijital oyun kodları, kutu oyunları, puzzle setleri, lego setleri, müzik enstrümanları, yarıyıl tatil kitapları, spor ayakkabı, mont ve pilates setleri gibi sömestir aktivitelerine yönelik ürünler de uygun fiyatlarla satın alınabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Her Şey Yanımda Genel Müdürü Yusuf Aysal, Vodafone Her Şey Yanımda'da müşterilere çevrim içi alışverişlerini rahat, hızlı ve kolay bir şekilde yapma imkanı sunduklarını belirtti.

Kampanyaya herkesin katılabileceğini kaydeden Aysal, "Vodafone'lu olsun olmasın, Vodafone Yanımda uygulamasını indiren ya da web sitemizi ziyaret eden herkes, platformumuzu kullanabiliyor ve avantajlı kampanyalarımızdan yararlanabiliyor. Yeni kampanyamızla müşterilerimizin yarıyıl tatili heyecanına ortak oluyoruz. Özellikle elektronik ihtiyaçlara ve sömestr aktivitelerine yönelik uygun fiyatlı ürünler sunuyoruz. Herkesi, kampanyamızdan yararlanmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

- 200 lira ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti alınmıyor

Verilen bilgiye göre, Vodafone Her Şey Yanımda müşterileri, yarıyıl tatili alışverişlerinde farklı kampanyalardan da yararlanabiliyor. Buna göre, 200 lira ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti alınmıyor. Vodafone bireysel müşterileri, dijital çekiliş ürünleri hariç, 750 lira ve üzeri siparişlerinde haftada en fazla 2, ayda 8 kez yararlanabileceği haftalık 5 GB internet paketi kazanıyor.

Müşteriler; altın, akaryakıt, gıda, dijital platform ve oyun kategorileri ile "Şansını Kazı" ve "Çekiliş Yanımda" dışında tüm kategorilerde ve satıcılarda, "Alışveriş Kredisi" ile 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanabiliyor.

Kaynak: aa