ABD maçında sevinci olay olan Nazlıcan'ın şöhret diyaloğu, sosyal medyaya yansıdı.

Mem4

3 Haziran Pazartesi günü Filenin Sultanları ve ABD milli voleybol takımı, ABD'nin Teksas eyaletinin Arlington şehrindeki Kolej Park spor salonunda karşı karşıya gelmişti.

Filenin Sultanları ABD’yi 3-2 mağlup etti.

Mem3

MAÇI BÜYÜK COŞKUYLA KUTLAMIŞTI AMA...

Maçı izlemeye giden Türk taraflar sonucu büyük bir coşkuyla kutladı. Ama içlerinden bir Türk kadın vardı ki sevinciyle gündeme oturdu. Nazlıcan İrem Köroğlu'nun dekolteli elbisesinden fırlayan göğüsleri, o an maçı canlı yayınlayan ve kendisine odaklanan kamera aracılığıyla milyonlar tarafından görüldü.

Mem1

TRT AÇIKLAMA YAPTI

TRT, sosyal medyada çok konuşulan bu görüntüden sonra açıklama yapmak zorunda kaldı ve görüntülerin ABD rejisiyle ilgili olduğunu belirtti.

Gog1

HESABINI DONDURMUŞTU

Olayın kahramanı Nazlıcan İrem Köroğlu ise sosyal medya hesabından çok fazla istek ve mesaj alınca hesabını dondurmak zorunda kalmıştı.

Köroğlu geçtiğimiz saatlerde hesabını tekrar aktif hale getirdi ve YouTube hesabından maç gününü çektiği videosunu paylaştı.

Mem7

"KAMERA SÜREKLİ BENİ ÇEKİYORDU, FARKINDA DEĞİLDİM"

Videoda Nazlıcan İrem Köroğlu maçtan sonra yaşadıklarını anlattı:

"Maç esnasında kamera sürekli beni çekiyordu. Farkında değildim. Annem aramış ve mesaj atmış. Salonda telefonum çekmediği için görmedim. Annem kameranın sürekli beni çektiğini ve zoom yaptığını yazmış. Ben çok mutluydum ve sevincimi gösterdim. Böyle bir dramaya gerek yoktu ama yapacak da bir şey yok." 

"ARTIK ÜNLÜSÜN"

Daha sonra eşi ile taksiye binen Köroğlu, olanları taksiciyle paylaştı. Taksicinin, "Bunu istiyor muydun?" diye sorması üzerine Köroğlu, "Hayır" cevabını verdi. Taksici de bunu üzerine, "Artık ünlüsün" dedi.

Mem6

"SEN SADECE SEVİNCİNİ YAŞIYORDUN"

Köroğlu eşiyle havalimanında beklerken tüm bu olanlar hakkında ne düşündüğünü sordu. Eşi, "Şöhret hakkında mı? Sen sadece sevincini yaşıyordun. Orda olmaktan çok mutluydun ve mutluluğunu yaşadın sadece." diye yanıt verdi.