27 yaşındaki genç oyuncu Timothée Chalamet’nin başrolünü üstlendiği “Wonka” filminden yeni bir fragman yayınlandı.  Willy Wonka Türkiye'de ne zaman sinemaya çıkacak? İşte fragmanı

WONKA FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Yaklaşan Wonka filminin 17 Mart 2023'te sinemalarda gösterime girmesi planlanıyordu. Ancak, COVID-19 salgınının Hollywood için sorunlara yol açması nedeniyle hem prodüksiyon tarafında hem de izleyicilerin yavaş yavaş sinemalara dönmesiyle birlikte ertelendi. Wonka 15 Aralık 2023'de sinemalarda gösterime girecek.

Wonka_4-1

WONKA FİLMİ SERİSİ KONUSU

Willy Wonka, Roald Dahl tarafından yazılan "Charlie and the Chocolate Factory" adlı kitaptan uyarlanan ve daha sonra iki farklı sinema uyarlaması bulunan bir karakterdir. İlk film uyarlaması olan "Willy Wonka & the Chocolate Factory" (1971) ve ikinci uyarlama olan "Charlie and the Chocolate Factory" (2005) filmlerinde farklı oyuncular tarafından canlandırılmıştır.

Wonka_3

  1. Willy Wonka & the Chocolate Factory (1971):
    • Willy Wonka: Gene Wilder
    • Charlie Bucket: Peter Ostrum

Film, küçük Charlie'nin Willy Wonka'nın çikolata fabrikasındaki gezisini konu alır ve Gene Wilder'ın unutulmaz performansıyla tanınır.

Wonka_1

  1. Charlie and the Chocolate Factory (2005):
    • Willy Wonka: Johnny Depp
    • Charlie Bucket: Freddie Highmore

Wonka_2

Tim Burton'ın yönettiği bu uyarlamada Johnny Depp, Willy Wonka karakterini canlandırmıştır. Film, Wonka'nın çikolata fabrikasını ziyaret eden Charlie'nin hikayesini anlatır.