Yağmur Şimşek kimdir? Neden gözaltına alındı? Aralarında Yağmur Şimşek'in de bulunduğu 6 Onlyfans yayıncısı gözaltına alındı. İşte detaylar..

Yağmur-şimşek-onlyfans-yayıncıları-gözaltında-15-aralık-2023-6webp

Onlyfans Yayıncıları Gözaltında

Sosyal Medyada olaylar durulmuyor. Hergün ayrı bir fenomen ya da yayıncı ifade veriyor, soruşturuluyor ya da gözaltına alınıyor. Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin kara para aklama davalarının ardından sosyal medyada yer alan, sebepsiz zenginleşen kişiler hakkında ince elenip sık dokuluyor. 

Yağmur-şimşek-onlyfans-yayıncıları-gözaltında-15-aralık-2023-1

Gündem yoğunken, yeni bir gözaltı haberi daha geldi. Onlyfans yayıncılarına bir operasyon düzenlendi. Operasyonun sebebi, müstehcen yayınlardı. Sosyal medyada Onlyfans hesabında müstehcen yayınlar yapan sosyal medya fenomenlerine yönelik yapılan çalışmalarda Ahlak Büro Amirliği ekiplerince aralarında fenomen Yağmur Şimşek, Kübra Y. Narin G. ve Kadriye D.'nin de bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Yağmur-şimşek-onlyfans-yayıncıları-gözaltında-15-aralık-2023-3

Yağmur Şimşek Kimdir?

Yağmur Şimşek, farklı sosyal medya platformlarında da aktif ve günümüzde en çok konuşulan Instagram fenomenlerinden biri. Şimşek, 1998 yılında İstanbul’da doğmuş, küçük yaşlarda dans etmeye başlamış ve sosyal medyada paylaştığı dans videolarıyla ünlenmiştir.

Yağmur-şimşek-onlyfans-yayıncıları-gözaltında-15-aralık-2023-5

Şimşek, renkli saçları, dövmeleri ve cesur pozlarıyla dikkat çeken, modellik ve dansçılık yaparak geçimini sağlayan instagram’da çok sayıda takipçisi olan bir fenomendir. Yağmur Şimşek, katıldığı etkinliklerde özellikle danslarıyla büyük bir ilgi topluyor. Dans videoları hayranları tarafından çok beğenilen ve izlenen Yağmur Şimşek, takipçi sayısını her geçen gün artırıyor.

Yağmur-şimşek-onlyfans-yayıncıları-gözaltında-15-aralık-2023-4

Müstehcen Yayıncılar Gözaltına Alındı

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri TikTok ve Twitter isimli sosyal medya üzerinden müstehcen içerikli canlı yayın yapan, Onlyfans hesaplarından pornografik içerikli videolar paylaşan, canlı yayın esnasında müstehcen görüntü ve diyalog içeren konuşmaları gerçekleştiren şahısların yakalanmasına yönelik bir çalışma başlattı.

Yağmur-şimşek-onlyfans-yayıncıları-gözaltında-15-aralık-2023

Savcılığın talimatı üzerine harekete geçen ekipler, isimleri belirlenen fenomenlerden Yağmur Şimşek, Kübra Y., Narin G., Kadriye D., E.B. ve K.B.'yi gözaltına aldı. Şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek haklarında TCK 226 (Müstehcenlik) suçundan işlem yapıldı. Ardından 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Editör: Nurseli Fırat