Canbequit'in "Güvenlikle Yolum Ayrılmıştır" tweeti gündeme bomba gibi düştü. Peki Canbequit ve Yakışıklı Güvenlik arasında neler oldu? Yakışıklı güvenlik ve Canbequit'in yayın yapıp yapmayacakları merak ediliyor.

Canbequit Yakışıklı Güvenlik 3

Canbequit ve Yakışıklı Güvenlik, TikTok platformunun popüler iki ismi. Fenomen iki isim, birlikte yayın yapan, oldukça iyi anlaşan dostlar. Ancak son günlerde, bu yakın dostluğun sekteye uğradığı düşünülüyor. Bu düşüncelere, Canbequit'in attığı bir tweet sebep oldu. Popüler TikTok ikilisinin neden küstüğü ve aralarında neler yaşandığı merak konusu oldu..

Canbequit Yakışıklı Güvenlik 5

Canbequit: "Güvenlikle Yolum Ayrılmıştır"

Ünlü TikTok kullanıcısı Canbequit'in bugün attığı bir tweet, sosyal medyada bomba etkisi yarattı. İşte gündeme düşen o bomba tweet: "Beyler güvenlikle yolum ayrılmıştır. Özür dilenecek bir şey yapmadım, 5 aydır yaptığım gibi onunla uğraşıyorum ve hala canım isterse uğraşacağım. Biz dost falan olmadık, dost ayrı bir kavramdır.

Canbequit Yakışıklı Güvenlik 1

Bizi sadece TikTok kitlesi birleştirdi, onun dışında can ciğer sohbetimiz de yoktu. Kısacası kendisi drama yaratmak istedi, bundan 1 hafta önce yine beni engelledi, haberim yoktu.

Canbequit Yakışıklı Güvenlik 6

İstediği tepkiyi alamadığı için engeli kaldırdı. Dün istediği ilgiyi aldı zaten, yakında anlarsınız egoist bir adam olduğunu ama onla yayın yapmayacağım!" ifadelerini kullandı.

Canbequit Yakışıklı Güvenlik 8

Yakışıklı Güvenlik Ne Dedi? 

Canbequit'in tweeti, Yakışıklı Güvenlik'le arasındaki anlaşmazlıkların geçip geçmeyeceğine dair tartışmaları gündeme getirdi. Yakışıklı Güvenlik ve Canbequit barışacak mı? Takipçiler bu durumun bir kavga mı yoksa sadece bir anlaşmazlık mı olduğunu tartışıyor.

Canbequit Yakışıklı Güvenlik 2

Canbequit'in ifadelerine göre, Yakışıklı Güvenlik ile aralarında derin bir dostluk olmadığı ve sadece TikTok platformunun getirdiği bir birliktelik olduğu anlaşılıyor. Yakışıklı Güvenlik'ten henüz herhangi bir açıklama gelmedi.
 

Editör: Nurseli Fırat