İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Televizyon taşımaya çalışan iki kişiyi gören otel çalışanı yardıma koştu, farkında değildi ama ne ev sahibiydi ne de nakliyeciydi...

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde dışarıda bulunan otel çalışanı, ellerinde battaniyeye sarılı halde bir eşya taşıyan iki kişinin yandaki apartmandan çıktığını gördü. Kapıdan çıkmak üzereyken eşyanın sarılı olduğu battaniye kapıya takılırken bir kişi de gözlüğünü düşürdü.

yardim-ettikleri-hirsiz-cikti-1

Olaya yakın olan otel çalışanı ise yardıma koştu. Otel çalışanı arkadaki kişinin yerine eşyayı tuttu. İki kişi battaniyeyi kapıdan kurtardıktan sonra hızla olay yerinden uzaklaştı.

KAMERALARI İZLEYİNCE ŞOKE OLDULAR

Bir süre sonra apartmanda televizyon çalındığı ortaya çıkarken güvenlik kameralarındaki görüntüler için otee başvuruldu. Otelin güvenlik kameralarını izleyen çalışanlar şaşkına döndü. Televizyonun otel çalışanının yardım ettiği iki kişi olduğu tespit edildi.

yardim-ettikleri-hirsiz-cikti-2

'BİZ DE OLSAK YARDIM EDERDİK'

Çalışan yaşadığı olay karşısında adeta küçük dilini yuttu. Otel çalışanının arkadaşları ise kötü bir durum olduğunu ve arkadaşlarının farkında olmadan yardım ettiğini, kendilerinin de bilmeden yardım edebileceklerini ifade etti.

Öte yandan ev sahibinin şikayetçi olmadığı öğrenildi.
 

Editör: Site Yönetim