Olumsuz hava koşulları, özellikle pazartesi günü için okulların tatil olup olmayacağı sorusunu gündeme getirdi. Sağanak yağış, karla karışık yağmur ve kar beklentisi, öğrenci ve velileri merak içinde bıraktı.

yarın-okullar-tatil-mi-11-aralık-2023-1

Olumsuz hava koşullarının yaşanması ile öğrenci ve veliler okullar tatil olacak mı sorusuna yanıt arıyor. 11 Aralık okullar tatil olacak mı? İşte detaylar..

yarın-okullar-tatil-mi-11 Aralık Pazartesi-4

11 Aralık Pazartesi Okullar Tatil Mi?

Meteroloji, 10 - 16 Aralık haftası için uyardı. Hava sıcaklıklarının artarak ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceğini tahmin ediyor. Erzincan Tunceli ve Sinop için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı. Ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu olacağını belirten Meteroloji, Marmara'nın doğusu, Ege'nin güney ve doğusu,

okullar-tatil-mi

Doğu Akdeniz'in doğusu ile Antalya'nın doğu çevreleri, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgeleri ile (Mardin hariç) Güneydoğu Anadolu'nun yağışlı geçeceğini tahmin ediyor. 

yarın-okullar-tatil-mi-11 Aralık Pazartesi-3

Yarın Okullar Tatil Mi?

Olumsuz hava koşullarının yaşanması ile aileler ve öğrenciler tarafından okulların tatil edilip edilmeyeceği sorgulanıyor. 11 Aralık yani yarın okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

11 Aralık Pazartesi-2

Editör: Nurseli Fırat