Kim Milyoner Olmak İster yarışması dün yayınlanan bölümünde izleyicileri yine ekran başına kilitledi. Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster''e katılan yarışmacı Cansu Şahin, başarılı bir performans sergiledi. 

Yarismacinin Joker Hakki Kullandigi Soru Kenan Imirzalioglunu Bile Sasirtti 4Mart2024 1

İKİNCİ SORUDA HEYECANLANDI

Yarışmaya katılan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sivil Havacılık bölümü mezunu Cansu Şahin'in karşısına ikinci soruda bir mevsim sorusu çıktı. "Sonbaharla ilkbahar arasındaki soğuk mevsim" hangisinin sözlük tanımında geçer? sorusu karşısında ne yapacağını bilemeyen yarışmacı seyirciye sormak istedi.

Yarismacinin Joker Hakki Kullandigi Soru Kenan Imirzalioglunu Bile Sasirtti 4Mart2024 2

KENAN İMİRZALIOĞLU DA ŞAŞIRDI

Yarışmacının seyirci joker hakkını kullanması izleyicileri ve ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nu bir hayli şaşırttı. Seyircinin yüzde 80'ni "B Kış" cevabını verdi. Açılan doğru cevabın ardından duygularını dile getiren Cansu, "Çok kolaydı aslında. Kolay bir soruydu, heyecanlandım" dedi. Bunun üzerine ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu ise "Sonbahar ile ilk mevsim arasındaki soğuk mevsim? Hangi mevsim de değil. Soğuk mevsim" diyerek tebessüm etti.

Yarismacinin Joker Hakki Kullandigi Soru Kenan Imirzalioglunu Bile Sasirtti 4Mart2024 3

Editör: Yağmur Güzel